µ
     


 

 

25/02 - Sofie Truyen schittert in Moulin Rouge
Moulin Rouge
Het gaat goed met Sofie, bijzonder goed. Binnenkort kruipt ze in de huid van Emily, die ervan droomde ooit te schitteren als leading lady in de Moulin Rouge. Alles leek ook in de goede richting te gaan: ze straalde op het podium en ook in de liefde liep alles gesmeerd. Tot haat en jaloezie haar leven een onverwachte wending gaven.
2 jaar na het succes van Inside Moulin Rouge 1 pakt Koma-ar Producties uit met het langverwachte vervolg: Inside Moulin Rouge 2. Dit keer beloven Steven De Lelie en zijn ploeg u nog meer humor, zang, dans, glitter en mooie vrouwen in een voor de gelegenheid volledig verbouwd en betoverd Gildenhuis in Beveren.
Kortom, Inside Moulin Rouge 2 belooft het ideale avondje uit te worden. Voorstelling vanaf 28 maart tot en met 27 april. Prijzen van 14 tot 18€. Meer info en ook tickets vind je hier.

26/01 - Sofie in 'Equus' in het Raamtheater
Equus
Vanaf 9 mei 2008 speelt Sofie Truyen een belangrijke rol in het theaterstuk Equus van Peter Shaffer. De Engelse versie van deze voorstelling zorgde eerder dit jaar voor heel wat ophef, omdat Daniel Radcliff (die ook Harry Potter speelt) uit de kleren gaat in het stuk.
De regie is handen van Jean-Paul Van Steerteghem. Acteurs zijn Kurt Defrancq, Steven De Lelie, Magda Cnudde, Anneleen Cooreman, Bob Snijers, Ronny Smet en Sofie Truyen. Equus is een gastproductie van De Fluistercompagnie.
Equus is te zien op vrijdag 9, zaterdag 10, donderdag 15 en vrijdag 16 mei, telkens om 20 uur en zondag 11 mei om 15u. Reserveren doet u via 03/233.91.48 of www.onti.be.
Meer info vindt u op www.raamtheater.be.

31/12 - Happy 2008!
Langs deze weg wil Sofie je graag het allerbeste toewensen voor 2008! Hopelijk wordt het een jaar vol leuke verrassingen! Sofie heeft tijdens de feestdagen heel wat nieuw materiaal bij elkaar gesprokkeld: foto's van de Kerstparade en van een modespecial voor Dag Allemaal, eigen wallpapers én ook fragmenten uit 16+ en Familie. Je vindt het allemaal onder 'multimedia'.

14/12 - De VTM Kerstparades komen er weer aan
Het begint stilaan een traditie te worden: in de eindejaarsperiode trekt de VTM Kerstparade door het land. De stoet, met tientallen bv's en meer dan 100 figuranten, passeert op 26 december in Ieper, op 27 december in Ninove, een dag later in Antwerpen en op 29 december in Sint-Truiden.De optocht begint telkens om 17u. Sofie zal op twee van deze parades aanwezig zijn, maar het is nog niet duidelijk welke.

10/12 - SOFIE VOORTAAN METER VAN VZW NO LIMITS
De vzw No Limits is een vzw die zich al meer dan 10 jaar inzet om de wensen en dromen van jonge kankerpatiëntjes te vervullen. Een bijzonder nobel doel dus. Peter van de vzw is Cofidis-wielrenner Nick Nuyens en Sofie wordt de kersverse meter! Voortaan zal Sofie zich zo vaak als mogelijk inzetten om actief een steentje bij te dragen aan alle activiteiten van No Limits (recepties, benefietconcerten, manifestaties in binnen-en buitenland,...) Meer informatie over de vzw zelf vindt u op www.kinderkanker.be. We trakteren u ook op een woordje uitleg van Sofie zelf over dit engagement:

"Ik ben zeer gevoelig voor onrecht en droevige verhalen. Droevige verhalen die ik als meter van jullie organisatie zeker zal tegenkomen. Maar dat weegt geenszins op tegen mijn drang om mij te engageren. Ik wil graag iets doen voor kinderen die niet het geluk kennen waar ze recht op hebben. Als je zelf vaak in de schijnwerpers staat, vind ik het mijn taak om nu die schijnwerpers te richten op zij die het echt verdienen. Ik hoop uit de grond van mijn hart een goeie meter te zijn."

15/11 - Sofie in 'Equus' in het Raamtheater
Vanaf 9 mei 2008 speelt Sofie Truyen een belangrijke rol in het theaterstuk Equus van Peter Shaffer. Later meer! De Engelse versie van deze voorstelling zorgde eerder dit jaar voor heel wat ophef, omdat Daniel Radcliff (die ook Harry Potter speelt) uit de kleren gaat in het stuk. Later meer details!

4/9 - Peter Van de Veire belt met Sofie!
Wie denkt dat actrices tot 's middags in hun bed liggen, heeft het goed mis! Dinsdag belde Peter om 7u45 met Sofie, en die zat toen al op de set van 'Familie'. Het werd een geanimeerd gesprek naar aanleiding van het nieuwe seizoen van '16+'. En Sofie liet de berg complimentjes gevleid over zich neerdalen... -> Herbeluister hier het gesprek met Peter

<meer recente berichten

> oudere berichten