µ
     


 

 

4/9 - Derde seizoen '16+' van start
plus
Dinsdag 4 september kan je op Eén kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van '16+'. De reeks is geëvolueerd naar een echte fictiereeks en is volgens kenners steengoed. Annabel, het personage van Sofie, krijgt het dit seizoen zwaar te verduren en ondergaat ook een fysieke metarmofose. Hoe en wat, dat kan je elke dinsdag ontdekken op Eén, vanaf 20u40.
-> Bekijk de trailer

Die hechte band van een Familie...
... is weer daar voor een nieuw seizoen, te beginnen vanaf aflevering 3633! Sofie is ook weer present in de gedaante van Evy. Die zet de zoektocht naar haar vader ijverig door, elke dag om 20u (behalve zondag dan).


familie

Interviewmarathon Vitalski
Op vrijdag 17 augustus pakt Vitalski uit met een nieuw spectaculair concept: die dag wordt hij 20 uur aan één stuk geïnterviewd door 40 zelfstandige denkers. En Sofie hoort daar uiteraard ook bij. De hele marathon gaat door in het Internationaal Perscentrum Antwerpen, en Sofie is aan het woord van 20u36 tot 21u03. Heb jij een vraag die Sofie zeker moet stellen? Mail ze naar Sofie. De affiche vind je hier.

Sofie op het podium in Borgerhout
Het laatste weekend van juli wordt Borgerhout heel eventjes een badstad, want dan strijkt het oergezellige festival 'Kerkstraat Plage' neer. Op 28 juli om 20u30 staat Sofie daar op het podium, als gastzangeres bij de Kroon All Stars. Meer info over dit niet te missen evenement? Klik dan hier!

Sofie + Sax
Een tijdje geleden werd Sofie geïnterviewd door TVgids-primo naar aanleiding van haar optreden met de Kroon All Stars. Bij dat artikel horen ook enkele foto's, en een selectie daaruit kan je bekijken via deze link.

< meer recente berichten

> oudere berichten